Breng een virtueel bezoek aan de ‘Afrika DoorGrond’ tentoonstelling

 

Africa in Profile/Afrika DoorGrond is een multidisciplinair initiatief om het belang van de bodems van Afrika beter bekend te maken bij een breed publiek. Ze vormen immers zowel letterlijk als figuurlijk het fundament voor het behalen van de ‘Sustainable Development Goals’. Graag stellen we u hier de virtuele versie voor van onze tentoonstelling ‘Africa in Profile’, die de diversiteit en de schoonheid van Afrika’s verborgen bodemschatten op een originele wijze toont, en daarbij de link legt met mens en natuur, landgebruiksverandering, draagkracht voor menselijke bevolkingsgroei en ondervoeding.

Voor een virtueel bezoek aan de ‘Afrika DoorGrond’ tentoonstelling

Klik hier

Afrika in Profile - Graaf dieper

Graaf Dieper!

Voor meer informatie over de ‘Afrika in Profile’ zoals foto’s, gegevens, presentaties en verdere diepgang.

Bezoek de website

Deze Virtual Tour werd gerealiseerd door KU Leuven en ISRIC, met de steun van JRC en het Africamuseum. Curatoren van de tentoonstelling zijn Karen Vancampenhout, Stephan Mantel, Arwyn Jones en Seppe Deckers.

De informatie op deze website is ‘Open Acces’ en mag gebruikt worden voor educatieve maar niet voor commerciële doeleinden. Steeds moet er verwezen worden naar de originele auteurs aan de hand van volgende citatie:  
“Karen Vancampenhout, Stephan Mantel, Arwyn Jones and Seppe Deckers. Africa in Profile: Soils in Maps, People and Soils. Exhibition and virtual tour. KU Leuven and ISRIC, 2016.”

keyboard_arrow_up